Kunstrådgiver Vibeke Rendtslev, L.P. Bechsvej 5, DK - 8240 Risskov
Telefon +45 22 13 93 92  og e-mail vibeke@rendtslev.dk
vibeke rendtslev
                                         farvesætning
Farver taler til vores underbevidsthed. Nogle farver får os til at føle os godt tilpasse og inspirerer os. Andre har den stik modsatte effekt. Derfor er det afgørende, hvilke farver vi vælger at omgive os med. Og derfor er der god grund til at konsultere en  kunstrådgiver, når der skal sættes farver af i en virksomhed.

Farvernes sprog
Kunstrådgiveren kender farvernes sprog og ved hvilke farver, der kan skabe ro og harmoni, hvilke farver, der kan fremhæve eller dæmpe. Og kunstrådgiveren ved, hvordan nogle  farver kan skabe ernergi og dynamik. Men også, at farverne spiller sammen med arkitekturen og indretningen, og at det er vigtigt at få de tre elementer til at hænge sammen.

Analyse
En grundig analyse af, hvad kunden ønsker, af arkitekturen og af det udtryk, som farverne skal give rummene er første fase i kunstrådgiverens arbejde med den konkrete opgave. Kunstrådgiveren finder ud af, om farverne skal skabe ro og balace eller om de skal live op i lokalerne, om de skal bevæge sig diskret i samme nuancer eller sprede sig over hele paletten.

Forslag
På baggrund af analysen vil kunstrådgiveren udarbejde et konkret forslag med farveprøver og begrundelser for, hvorfor netop de valgte farver til døre, vægge, gulve og lofter kan give det ønskede udtryk.  
Retur til forside